Wij zijn een dynamische praktijk voor fysiotherapie. Wij werken met een team van 10 fysiotherapeuten waarvan 2 algemeen, 2 manueel, 1 oedeemfysiotherapeut en 4 kinderfysiotherapeuten.

Onze praktijk is gelegen in de wijk "De Vossener". De laatste tien jaar is deze praktijk uitgebreid en uitgegroeid tot wat het nu is. De praktijk is, ondanks dat ze al meer dan dertig jaar bestaat, een moderne ruim opgezette (en praktisch ingerichte) praktijk voor individuele behandelingen, manuele therapie, kinderfysiotherapie, oedeemfysiotherapie en medische fitness (fysio fitness).

Wij zijn nog altijd in ontwikkeling en houden onszelf up to date. Al onze therapeuten zijn BIG-geregistreerd en tevens ingeschreven in het kwaliteits-register van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) www.kngf.nl. We zijn zonder verwijzing van de arts direct toegankelijk voor therapie. Naast de reguliere fysiotherapie beschikken wij over verschillende specialisaties:

- Manuele Therapie

- Kinderfysiotherapie

- Loopproject nltnl (Netwerk LoopTherapie Noord-Limburg), een supergeviseerde looptraining voor patiënten met vaatproblemen in de benen (etalage benen)

- Oedeemfysiotherapie (lymfedrainage)

- Medische Fitness (Fysio Fitness)